ROMO E-Bikes, EForta N3 en Eforta N7

Pluspunten

De E-bikes uit het Pointer assortiment zijn uitgevoerd met de beste trapondersteuning die stuk voor stuk gebruiksvriendelijk zijn. Het is een betrouwbaar product dat u gerust onderhoudsvriendelijk mag noemen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Alle E-bikes zijn zonder computerinstellingen te gebruiken en kunnen voorzien worden van fietstassen.

Fietsen is leuk en gezond. Maar helaas wordt de inspanning soms te veel. Dan is een fiets met trapondersteuning een geweldige oplossing.

Nieuwe motoren (zonder rolweerstand)

De Pointer Adenta is uitgevoerd met de nieuwste 250 watt motor, die regelbaar is in drie standen met het LED-display. Een perfecte ondersteuning voor een lage prijs.

De modellen uit het Pointer assortiment die uitgevoerd zijn met een LCD display bediening hebben de nieuwste motor zonder rolweerstand. Hierdoor zijn de Pointer E-bikes uniek te noemen. De Pointer E-bike met de fraai verwerkte trapondersteuning komt het dichtste bij de alledaagse fiets zoals u die nu kent. Door het geringe gewicht van de Pointer E-bikes kunnen ze zonder enige moeite op de fietsendraagers geplaatst worden.

Nieuwe accu's van Panasonic

Alle Pointer E-bikes zijn uitgevoerd met de aller beste accu's van Panasonic die garant staan voor een betrouwbaar product met een lange levensduur. Het achterlicht is geïntegreerd op de accu en tevens is de accu vergrendelbaar met de contactsleutel. De acculader is zakformaat, dus handig mee te nemen!
Door de toepassing van de nieuwste technologie met de hedendaagse ontwikkelingen is het gekomen tot een exclusief kwaliteitsproduct dat verkrijgbaar is in drie varianten:

Accu Premium36V/7ALi-ion50-70 km
Accu Exellent36V/9ALi-ion70-100 km
Accu Decima36V/12ALi-ion100-145 km
beats by dre outlet retro jordans for sale lebron 12 history of jordan 6s sport blue 6s cheap jordan shoes cheap air jordans louis vuitton outlet Cheap louis vuitton jordan 6 history of jordan Cheap Oakley Sunglasses Louis Vuitton Outlet sport blue 6s coach outlet online sport blue 3s louis vuitton outlet foamposites for sale sport blue 3s retro jordans for sale cheap air jordans new jordans beats by dre outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet foamposites for sale beats by dre cheap michael kors outlet louis vuitton outlet new jordans 2014 sport blue 3s michael kors outlet coach outlet online legend blue 11s louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet Kate Spade Diaper Bag kate spade outlet kate spade outlet